Hartenproject

HEB JIJ OOK JOU HART OP DE GOEDE PLAATS?

Zou jij ook zo graag iemand een hart onder de riem willen steken? Verbinding maken en een beetje aandacht geven aan die ander? Het geeft jezelf zo'n betrokken en goed gevoel. Je kunt zelf een hart mozaïeken die je weggeeft of je gaat samen met de ontvanger aan het hart werken. Dat betekent dat de ontvanger ook een gezellig uitje heeft. En na afloop gaan jullie met een lach op je gezicht weer naar huis.

 

Wie zou je in het zonnetje willen zetten?

 • De mantelzorger die naast de zorg van zijn/haar geliefde er samen tussenuit wil.
 • Iemand die eenzaam is of in het verzorgingshuis zit en wacht tot er bezoek komt.
 • Of gewoon die vriend, hulpverlener, collega of sportvriend die jij graag een hart onder de riem wilt steken.
 • Met meerdere collega's/vrienden, vanuit het sociaal oogpunt harten maken en deze weggeven aan een verzorgingshuis of een goed doel.
 • Valentijnsdag is ook een goed moment om een prachtig hart te maken en deze cadeau te geven aan je geliefde.

 

Welke opties zijn er?

 1. Je gaat zelf het hart maken die je weg wilt geven. Ik ga je begeleiden bij het mozaïeken en wanneer het hart klaar is, neem jij het hart mee om aan de ontvanger cadeau te geven. De workshop geef ik in mijn atelier en start wanneer drie personen harten gaan maken.
 2. Je gaat samen met degene die je in het zonnetje wilt zetten het hart mozaïeken. Dan geniet je samen van een gezellig, creatief, samenzijn. Ik ga je begeleiden bij het mozaïeken en wanneer het hart klaar is, krijgt de ontvanger het hart van jou cadeau. De workshop geef ik in mijn atelier en start wanneer drie personen harten gaan maken.
 3. Ik kom naar jullie bedrijf of gekozen locatie en we gaan vanuit sociaal oogpunt met jouw collega's/vrienden een geweldige uitdaging aan. Je gaat allemaal zelf een hart mozaïeken en deze geven jullie weg aan een instelling of een goed doel. Dat laat zien dat jullie als bedrijf het hart op de juiste plek hebben. Ik ga jullie begeleiden bij het mozaieken van het hart.

 

Zo meld je je aan:

 • Mail of bel mij, wij plannen samen een datum en tijdstip in.
 • Thea te Marvelde, mobiel 06 - 5088 1215: mozaiekrijk@gmail.com
 • Je krijgt van mij een bevestiging.
 • De kosten bedragen € 35,00 per p.p. exclusief de kosten voor de huur van een eventuele locatie.

AANDACHT MAAKT VROLIJK EN GEEFT ENERGIE

Dit project is een co-creatie van Mozaiekrijk en Zorgmaatje aan Huis